De transfercarrousel lijkt op gang te komen en ook bij Heracles Almelo zal het deze winterstop niet stil blijven. Vrijdagochtend meldt de Telegraaf dat Galatasaray zich bij Heracles Almelo officieel heeft gemeld voor Oussama Tannane.

De 21-jarige aanvaller heeft zich de eerste seizoenshelft in de kijker gespeeld met zijn uitstekende optreden bij Heracles. Hij maakte zeven doelpunten en was met afstand de gevaarlijkste speler aan Almelose zijde.

Mocht Galatasaray de aanvaller daadwerkelijk willen overnemen, dan moet het aardig in de buidel tasten. Tannane heeft nog een contract tot medio 2016 in Almelo en het is de vraag of Heracles hem wel wil laten gaan. De Turken willen naast Tannane ook Ricardo van Rhijn (Ajax) en Ryan Donk (Kasimpasa) naar Istanbul halen.

Sponsoren

Reacties (37)

Reageer nu!