Nico-Jan Hoogma zegt tegenover de NOS dat Heracles momenteel in onderhandeling is met twee clubs. Het gaat uiteraard om Oussama Tannane en Wout Weghorst.

Op beide spelers werd al een bod gedaan, maar beide werden resoluut geweigerd door de clubleiding. Voor Weghorst werd ruim een miljoen en voor Tannane werd 2.5 miljoen geboden. “Voor Tannane hebben we een uiterste vraagprijs neergelegd, nu is het wachten op antwoord”, zegt de algemeen directeur.

Voor Wout Weghorst is er een tegenbod gedaan, maar heeft Cardiff sindsdien niet meer van zich laten horen. Of Heracles hiermee hun hand overspeeld heeft, zullen we gauw genoeg merken. Mooi is het wel om te zien dat spelers niet voor een habbekrats weggaan.

Het geld dat binnenkomt zal overigens niet meteen weer in de selectie worden gestoken. “Dat zou onverstandig zijn en niet stroken met ons beleid van de afgelopen jaren.” Bovendien is er zoals altijd een schaduwlijstje klaar. “We hebben ook nu een lijstje met eventuele opvolgers. Maar dat is niet anders dan anders. Onze scouts en trainers kijken altijd goed rond.” Besluit Hoogma.

 

Sponsoren

Reacties (31)

Reageer nu!