Heracles Almelo is tot overeenstemming gekomen met Cardiff City over de transfer van Wout Weghorst. Dit weet Fox Sports te melden.

De 23-jarige boomlange spits, die momenteel hard traint met de ploeg in het Spaanse Benahavis, moet zelf nog wel tot overeenstemming komen met de club uit Wales. “Wij zijn er uit met Cardiff”, bevestigt voorzitter Jan Smit aan FOX Sports. “De bal ligt nu bij hem. Ik merk overigens niets aan Wout. Hij traint als een beest, zoals we van hem gewend zijn.”

De Tubantia meldt ook dat Heracles een akkoord heeft bereikt met Malaga over de transfer van Oussama Tannane. De Spanjaarden zijn dus de strijd begonnen samen met Atalanta Bergamo om de handtekening van de vleugelspits. Volgens voorzitter Jan Smit zijn de bedragen van 2 en 3 miljoen euro aan de lage kant zoals ze genoemd worden in de media.

Sponsoren

Reacties (34)

Reageer nu!