Heracles heeft een akkoord bereikt met Atalanta Bergamo over de transfersom van Oussama Tananne. De Italianen willen de aanvaller graag in de winterstop overnemen en nu is het aan Tannane zelf of hij eruit komt met de club uit Bergamo. Aldus Voetbal International.

Mocht Tannane inderdaad de overstap maken, dan gaan Nico-Jan Hoogma en Jan Smit zich ook mengen in de transfermarkt. “Als er een speler vertrekt, komen we getalsmatig in de problemen. We willen elke positie dubbel bezet hebben.” Zo laat trainer Stegeman weten.

Eerder toonden Galatasaray (en naar verluidt Malaga)  ook al interesse in de aanvaller. Zij hebben vooralsnog geen overeenstemming bereikt met Heracles, maar het is niet onwaarschijnlijk dat dit alsnog gaat gebeuren nu Atalanta al overeenstemming heeft bereikt met de Heraclieden.

Wout Weghorst lijkt vooralsnog bij Heracles te blijven. De spits stond in de belangstelling van Cardiff City, maar de prijs die werd geboden bleek ver onder de vraagprijs van Heracles te liggen. Daardoor lijkt Cardiff City afgehaakt.

Sponsoren

Reacties (20)

Reageer nu!