Wout Weghorst, die met Heracles nog steeds in Benahavis verblijft, voor aanstaande maandag weten of Cardiff hem wil overnemen of niet.

Heracles bereikte afgelopen week een akkoord met de club uit Wales, maar het bleef daarna behoorlijk stil. Omdat Weghorst graag wil weten waar hij de rest van het jaar en de jaren erna verblijft, wil hij snel duidelijkheid.

“Het is dubbel, want waar ga ik de rest van het seizoen voetballen? Hoe, wat? Uiteindelijk heb ik er wel zelf het laatste woord in. Ik heb gezegd dat ik hier sowieso het trainingskamp afmaak en dat er maandag wat duidelijk moet zijn van Cardiff. Ik stel me er nu steeds voor open, maar dan wordt het een ander verhaal. Dan verdienen de trainer en de ploeg duidelijkheid en moeten ze op me kunnen rekenen.” Zo zegt hij tegenover de TC Tubantia.

“Het duurde veel langer dan gebruikelijk. De trainer van Cardiff is fan van me en wil me graag hebben, maar bij het halen van spelers is hij afhankelijk van de eigenaar uit Maleisië. Het werkt daar anders dan bij ons in Nederland. De manager heeft niet alles voor het zeggen. Daarom zeg ik ook steeds, als ze bellen, dan ga ik er eerst heen en moet het wel echt kloppen voor mij.” Besluit de lange aanvaller.

Sponsoren

Reacties (9)

Reageer nu!