De kogel is door de kerk. Vanavond is bekendgemaakt dat Tannane eindelijk zijn gewenste transfer heeft gemaakt. Hoeveel geld er met de transfer gemoeid is is nog onbekend. Zodra dat bekend is, zal dat zo snel mogelijk gemeld worden!

Algemeen directeur Nico-Jan Hoogma over de transfer: “Wij zijn bijzonder trots op deze transfer van Oussama naar AS Saint-Étienne en wensen hem heel veel succes met zijn verdere carrière.” Oussama Tannane heeft voor 4,5 jaar getekend in Frankrijk.

Oussama Tannane kwam in 2013 over van SC Heerenveen. Het leek een groot talent dat voornamelijk veel met zichzelf overhoop lag. Een andere mindset heeft alles in een half seizoen doen omdraaien. Ongeveer een jaar geleden werd hij uit de selectie gezet. Nu maakt hij een transfer naar een topcompetitie!

 

Oussama Tannane. Veel succes in Frankrijk!

Sponsoren

Reacties (38)

Reageer nu!