Het leek er op dat er gisteren al een akkoord zou zijn betreffende de transfer van Oussama Tannane, maar de onderhandelingen blijken nog steeds gaande. Dit meldt De Telegraaf vanochtend.

Persoonlijk is Tannane al rond, die in Saint Étienne verblijft met zijn broer en zaakwaarnemer Rob Witsche, die zelf ooit voor Saint Étienne uitkwam. Tannane hoopt wel dat Heracles wat water bij de wijn doet, anders kon Heracles nog wel eens een transferbedrag laten lopen. De Franse club “verwijt Heracles Almelo een te halsstarrige houding.”

Jan Smit vindt zelf de buitenlandse interesse “kicken”. “Dat heb ik bij deze club nooit eerder meegemaakt. Tot dusverre was Heracles een opleidingsclub voor de topclubs in Nederland. Nu zijn ook grote buitenlandse clubs geïnteresseerd in onze spelers. Daar zijn we als bestuur toch wel een klein beetje trots op, maar wees gerust, we gaan niet naast onze schoenen lopen.” Aldus de preses tegenover De Telegraaf.

Update 15:05

Het lijkt erop dat de transfer er toch gaat komen. RTV Oost meldt dat Heracles bezig is met het papierwerk. De verwachting is dat Tannane zich vanmiddag nog officieel speler van Saint Étienne mag noemen!

Sponsoren

Reacties (27)

Reageer nu!