Heracles gaat het geld dat het voor Oussama Tannane heeft ontvangen (bedrag kan oplopen tot drie miljoen euro) niet meteen uitgeven. Dit wordt gemeld door VI.

“Op onze lijst staan vier schaduwkandidaten om Oussama Tannane op te volgen en nu gaan we rustig bekijken wie het best bij ons spel past. Met Jaroslav Navratil en Peter van Ooijen hebben we ook alternatieven in de eigen selectie voorhanden, dus grote haast is er niet.”

Er wordt overigens maar een klein deel van dit bedrag geherinvesteerd. Een deel gaat naar de exploitatie en de financiering van het stadion. Hierin wordt nu gerekend met een bedrag dat er eigenlijk nog niet is en ook voorlopig niet gaat komen. Het betreffen de inkomsten die voor de naamgeving van het stadion afkomstig zouden moeten zijn, maar Pim Polman wil niet meewerken aan een tussentijds vertrek om plaats te maken voor bedrijven die aanzienlijk meer willen betalen. Tot 2019 betaalt de vastgoedondernemer 18.750 per jaar. “Zolang dit bedrag niet hoger is, moeten we dit zelf gaan financieren.” Besluit Jan Smit.

Sponsoren

Reacties (49)

Reageer nu!