Heracles speelt zaterdagavond de belangrijke wedstrijd tegen De Graafschap. De Superboer staan op de laatste plaats, maar ruiken bloed, aangezien Heracles verloor en zij zelf Excelsior opzij schoven.

Vorig weekend werd de competitie op een dramatische manier herstart. Heracles wist op bezoek bij FC Twente geen enkele seconde de indruk te wekken dat het voor de drie punten wilde gaan. Lamlendig, inspiratieloos en zonder passie werden de Heraclieden inclusief duizend supporters voor schut gezet in nota bene de derby! Dat zal morgen toch echt anders moeten!

Nou spelen we zaterdagavond een thuiswedstrijd en over het algemeen is de thuishaven een bijna onneembare veste voor uitclubs gebleken. Maar het is oppassen geblazen! De Graafschap won zoals gezegd vorige week van Excelsior en aangezien directe concurrent FC Twente wederom negatief in het nieuws komt (puntenaftrek behoort zomaar weer tot de mogelijkheden) weet ook De Graafschap dat een overwinning de spanning in de competitie weer helemaal terug kan brengen.

Jan Vreman brengt bijna dezelfde elf spelers in het veld als in de wedstrijd tegen Excelsior. Alleen Will wordt vervangen door Straalman. Bovendien heeft hij ook weer de beschikking over Kabasele, die terug is van een disciplinaire schorsing.

John Stegeman wil de wedstrijd van vorige week zo snel mogelijk vergeten. “Ik vind dat je soms stil moet staan bij een nederlaag en soms moet je het heel snel vergeten. We waren kansloos, deden dingen die niet herkenbaar zijn voor onze ploeg. Ik heb wel vaker gezegd dat wij niet zo bijzonder zijn als we niet doen wat we moeten doen. Maar daarentegen geloof ik wel dat we bijzonder zijn en dat moeten we nu weer terughalen.” Aldus de trainer tegenover de TC Tubantia. Hij zal niet kunnen beschikken over Dario Vujicevic en Tim Breukers, die beide nog niet wedstrijdfit zijn. Volgens diezelfde krant zal Peter van Ooijen trouwens een kans in de basisopstelling krijgen, waardoor Brahim Darri naar de linkerflank verhuisd.

De vermoedelijke opstellingen van beide teams:

Heracles Almelo
Castro, Droste, Zomer, Te Wierik, Fledderus, Bruns, Pelupessy, Bel Hassani, Van Ooijen, Weghorst, Darri

De Graafschap
Jurjus, Van de Pavert, Pröpper, Straalman, Cicek, Smeets, Kaak, Driver, Tarfi, Vermeij, Peters

De wedstrijd staat zaterdagavond om 18.30 uur onder leiding van scheidsrechter Siemen Mulder. Vergeet niet je voorspelling in te vullen bij de HAFC.nl Manager!

Sponsoren

Reacties (26)

Reageer nu!