Heracles speelt morgen de uitwedstrijd tegen Ajax. Op voorhand een kansloze missie? Welnee! Zoals te zien was in De Kuip kan Heracles ook prima tegen grote clubs uit de voeten!

Natuurlijk hebben we morgen wat extra ingrediënten nodig. Wat geluk en een off-day van Ajax zou heel erg welkom zijn, maar er zijn gekkere dingen gebeurd in het voetbal! Het is bovendien de nummer één tegen de nummer vier. En op voorhand al denken dat je kansloos bent. Dat zit niet in ons bloed! En hopelijk denken de spelers en trainer daar ook over!

Na de winst op De Graafschap heeft Heracles de vierde plek alweer te pakken. Omdat Vitesse van Ajax verloor en NEC niet de volle winst pakte tegen Groningen zijn wij weer even “the best of the rest”. Bovendien is de derde plek (ja , het is echt waar!) binnen handbereik, omdat Feyenoord alweer twee keer achter elkaar heeft verloren. Hoogstwaarschijnlijk speelt John Stegeman met dezelfde elf spelers als tegen De Graafschap. Dat betekent dat Van Ooijen weer in de basis mag beginnen ten koste van Gosens.

Ajax moet het stellen zonder Kenny Tete en Davy Klaassen. Eerstgenoemde is er lang uit, terwijl Klaassen nog niet wedstrijdfit is.

De wedstrijd begint morgen om 20:45 uur en zal onder leiding staan van arbiter Higler.

Overigens zal het uitvak leeg zijn. De vijftien supporters, die meegaan naar Amsterdam worden keurig in de Skybox opgevangen. Hulde!

Sponsoren

Reacties (56)

Reageer nu!