Lekker hoor! Heracles heeft Ajax knap op 0-0 gehouden en kan hierdoor wederom inlopen op nummer drie Feyenoord. Verdedigend werd er vrijwel niks weggegeven en de keren dat Ajax gevaarlijk werd, stond Castro weer zijn mannetje!

In de beginfase van het duel in de ArenA gebeurde er weinig. Heracles probeerde de organisatie zo goed mogelijk neer te zetten en Ajax zo min mogelijk ruimte te geven. De eerste kans was in de 19e minuut voor de thuisploeg. Sinkgraven schoot op Castro na een goede Ajax. In het vervolg van de eerste helft moest de verdediging nog een aantal keer in actie komen om een gevaarlijk bal voor het doel van Heracles weg te werken. Heracles kwam zelf nauwelijks op de helft van Ajax. De stand bleef 0-0 bij de rust.

In de tweede helft kregen de Ajacieden in het begin twee kansen. El Ghazi en Bazoer testte Castro, die de schoten van beide spelers pakte. Daarna kabbelde de wedstrijd voort. Heracles kreeg pas in de 63e minuut zijn 1e kansje. Een schot van Darri kon voor weinig opwinding zorgen. De saaie wedstrijd liep daarna snel tot het einde. Heracles streed voor elke meter om het punt binnen te slepen. De verdediging zat overal goed tussen en Castro redde in de slotfase nog op een schot van Fischer. Heracles pakte onverwachts toch nog een punt bij Ajax en kan daar gezien de wedstrijd tevreden mee zijn.

Sponsoren

Reacties (23)

Reageer nu!