Voor Heracles Almelo staat er vrijdagavond wederom een uitwedstrijd op het programma. Dit keer moeten de Heraclieden het opnemen in Tilburg tegen Willem II. Gezien het verleden een lastige uitwedstrijd op voorhand.

De ploeg van John Stegeman pakte afgelopen dinsdag verdienstelijk een punt bij Ajax (0-0). Er werd gestreden tot de laatste minuut en de meeste spelers zaten er dan ook wel aardig door heen. De verwachting is dat Stegeman met dezelfde elf vrijdagavond aan de aftrap verschijnt. Sibum, Breukers en Vujicevic ontbreken nog altijd bij de wedstrijdselectie. “We zullen vol aan de bak moeten om een goed resultaat te halen. Willem II is een voetballende ploeg, ik heb veel respect voor de manier waarop ze het doen.” aldus John Stegeman.

Tegenstander Willem II bivakkeert momenteel op een 14e positie met 19 punten. De Tilburgse club speelde in de slotfase gelijk afgelopen dinsdag thuis tegen FC Groningen (1-1). Trainer Jurgen Streppel zag zijn selectie versterkt worden deze week met de nieuwe aanwinsten Ogbeche, Hupperts en Achenteh. De thuisploeg lijkt vooral voorin problemen te hebben om doelpunten te maken. Met Ogbeche lijken ze in nu Tilburg een goede spits in huis te hebben met neusje voor de goal.

De wedstrijd in het Koning Willem II Stadion staat vrijdagavond om 20.00 uur onder leiding van scheidsrechter Ed Janssen.

Sponsoren

Reacties (20)

Reageer nu!