Heracles Almelo heeft voor de tweede keer deze week met 0-0 gelijk gespeeld. Ook in Tilburg wisten beide ploegen in een teleurstellende wedstrijd niet te scoren. Heracles had wel de beste kansen, maar gezien de gehele wedstrijd was het een terechte uitslag.

Heracles had met name in de eerste helft in Tilburg de beste kansen om op voorsprong te komen. Schoten van afstand van met name Illiass Bel Hassani en Jaroslav Navratil waren niet goed genoeg. De thuisploeg had het meeste balbezit, maar kwam pas tot kansen in de slotfase van de eerste helft. Heracles was directer in zijn doelpogingen, maar de ruststand bleef 0-0.

De tweede helft was een heel stuk minder om te zien. Heracles kreeg in het begin nog wel een goede kans. Een goede actie van Illiass Bel Hassani eindigde met een schot dat op de lat belandde. In het resterende deel van de tweede helft had Heracles weinig voorin in te brengen. De verdediging was weer solide en Willem II werd niet echt gevaarlijk. Dit resulteerde uiteindelijk weer in een bloedeloos 0-0 gelijkspel. Heracles heeft er weer een punt bij en heeft er nu al 35. Een ongekende luxe in deze fase van de competitie!

Sponsoren

Reacties (29)

Reageer nu!