Het lijkt erop dat Heracles deze winter toch nog een vervanger voor Oussama Tannane binnen gaat halen. Tarik Kada is heel dichtbij een akkoord met Heracles, zo wordt gemeld door de Leeuwarder Courant.

19 jaar is hij pas en nog niet rijp genoeg voor het eerste van SC Heerenveen. Maar Heracles lijkt al wel dit vertrouwen in hem te hebben. Heracles bewees al eerder afgeschreven spelers van Heerenveen te laten opbloeien in Almelo. Oussama Tananne zelf kwam nota bene over van SC Heerenveen.

NEC en GO Ahead Eagles wilden Tarik Kada ook graag hebben. Zij lijken echter achter het net te vissen.

Update 17:45 uur:

De TC Tubantia meldt dat Tarik Kada definitief verkast naar Heracles Almelo. Het 19-jarige talent tekent een contract voor 3,5 jaar. “Tarik is getalenteerd, behendig, snel heeft een goede actie en een goede voorzet”, aldus Hoogma.

Hoeveel Heracles betaalt voor de Heerenveen-speler is op dit moment niet bekend.

Welkom Tarik!

 

Sponsoren

Reacties (12)

Reageer nu!