Voorzitter Jan Smit, algemeen directeur Nico-Jan Hoogma en bestuurslid Hans Golbach zijn op donderdag 18 februari aanstaande in het supporterscafé van Hart voor Heracles om vragen te beantwoorden van supporters van de club. Op de supportersavond, georganiseerd in samenspraak met alle supportersverenigingen, kijkt de clubleiding terug op onder meer de eerste seizoenshelft en de afgelopen transferperiode. Ook wordt er vooruitgekeken op de tweede seizoenshelft.

Supporters krijgen de mogelijkheid om vragen te stellen aan de clubleiding. Vragen kunnen tot en met dinsdag 16 februari ingestuurd worden per mail via supporters@heracles.nl. Op de supportersavond zelf is er ook de mogelijkheid om vragen te stellen. Voorzitter Jan Smit en algemeen directeur Nico-Jan Hoogma en Hans Golbach streven ernaar alle supporters antwoord te geven op hun vragen.

De supportersavond vindt plaats op donderdag 18 februari aanstaande om 19.00 uur. Inloop vanaf 18.30 uur. Alle supporters zijn welkom om de avond bij te wonen. Entree is gratis.

De clubleiding is nieuwsgierig naar jullie vragen. Schroom niet, stel ze gerust. Tot 18 februari!

Bron: Heracles.nl

Sponsoren

Reacties (34)

Reageer nu!