Het sprookje duurt voort! Met een 2-0 zege is Feyenoord ingehaald en heeft Heracles de derde plek overgenomen van de Rotterdammers. Waar gaat dit eindigen?

Het is fijn om voor Heracles te zijn, maar dat is het dit seizoen net een tikkeltje meer. Wederom bleek het Heracles Stadion een onneembare veste. Ditmaal waren de mannen van Ron Jans uit Zwolle aan de beurt. En wat liet de creatieve Garcia even zien van grote waarde te kunnen zijn! Na maanden geen kans te hebben gekregen zo invallen… Een hele dikke pluim voor de Uruguayaan. Dat geldt overigens natuurlijk voor het hele team, want zo werd wederom de nul gehouden, liep Wout Weghorst zich weer het klaplazarus, was Darri weer lekker dreigend en speelde Bel Hassani wederom een sublieme pot! Voor Kada was het nog even onwennig en aftasten, maar deze jongen kan voetballen, neemt u dan van ons aan!

De eerste helft was voor “onze begrippen” wat tam en niet hoogstaand, maar dat de verdediging als een huis staat, is ook een hele grote zegen voor het team. Voor de derde keer op rij werd de nul gehouden!

Volgende week staat de subtopper tegen AZ op het programma en mocht ook deze ploeg verslagen worden, dan mogen we met elkaar best eens gaan bepalen waar we nu heen willen met z’n allen. Nemen we dan nog genoegen met een plaats voor de playoffs of moeten we voor een plek in de top gaan? Feit blijft dat ongeacht waar we ook eindigen aan het einde van de rit, dit met recht nu al één van de meest bizar goede seizoenen is geweest die wij als Almeloërs de laatste jaren hebben mogen meemaken.

Foto: NU.nl

Sponsoren

Reacties (23)

Reageer nu!