Heracles verloor gisteren de wedstrijd tegen AZ en kreeg liefst zes doelpunten tegen. De omzettingen die John Stegeman noodgedwongen moest doorvoeren mogen volgens Ramon Zomer geen excuus zijn voor de nederlaag.

Menno Heerkes en Joey Pelupessy speelden beiden niet best. Eerstgenoemde speelde voor het eerst in de basis en de tweede speelde op een voor hem ongebruikelijke positie. De keuze voor Heerkes kan door menig supporter in twijfel genomen worden. Met alleen maar ervaring in het tweede en Vujicevic en Garcia Garcia op de bank vroeg menig supporter zich af waarom hij in de basis startte.

Ramon Zomer vind het sneu voor Heerkes. “Je probeert zo’n jongen natuurlijk wel te helpen. Ik heb zelf op mijn eenentwintigste ook wel eens gehad dat ik na twintig minuten gewisseld werd, dus ik weet hoe miserabel dat voelt. Maar we hebben sowieso wel een selectie waar iedereen elkaar steunt.”

Sponsoren

Reacties (51)

Reageer nu!