Zaterdagavond staat er een heuse topper op het programma. Heracles treedt als nummer 3 aan tegen koploper PSV in Eindhoven. Eerder dit seizoen won Heracles thuis met 2-1 van de Eindhovenaren. Kan de ploeg van John Stegeman zaterdagavond opnieuw voor een verrassing zorgen?

Heracles Almelo verloor afgelopen weekend weer eens. Het was geen schande. Tegenstander AZ bleek een maat te groot en liet zien aan een uitstekende reeks bezig te zijn. Het werd in een vermakelijke duel maar liefst 3-6 en Heracles stond na het weekend nog steeds 3e. Niks aan de hand dus! Komende zaterdagavond opnieuw een lastig duel. Ondanks dat beide ploegen dichtbij elkaar op de ranglijst staan is het puntverschil wél groot (18 punten!). Bij Heracles keert zaterdagavond Wout Droste weer terug in de basisformatie. Hij is hersteld van een hamstringblessure. Joey Pelupessy zal zijn vertrouwde plek op het middenveld weer in nemen. Daarnaast keert Robin Gosens terug van een schorsing. Heracles kan dus op volle oorlogssterkte zaterdagavond aantreden tegen de koploper.

Tegenstander PSV heeft dit jaar nog geen competitiewedstrijd verloren. De ploeg van trainer Philip Cocu heeft zonder twijfel de ploeg met de meeste kwaliteit. Afgelopen weekend werd er in Nijmegen met 0-3 gewonnen van NEC. PSV lijkt in de titelrace alleen nog definitief af te moeten rekenen met achtervolger Ajax op één punt. Philip Cocu heeft daarnaast in aanloop naar Heracles-thuis weinig personele problemen. Met het aantrekken van Marco van Ginkel is het gemis van Andrés Guardado goed opgevangen en Maxime Lestienne is op de weg terug.

De wedstrijd staat zaterdagavond om 19.45 uur in het Philips Stadion onder leiding van scheidsrechter Danny Makkelie.

Sponsoren

Reacties (21)

Reageer nu!