Heracles heeft de uitwedstrijd vanavond van PSV met 2-0 verloren. De Heraclieden konden weinig laten zien en al voor de rust (2-0) was het duel beslist.

De eerste helft begon dramatisch. Na een kleine drie minuten lag de 1-0 al achter Castro. Een aanval over links belandde uiteindelijk voor de voeten van Pröpper, die eenvoudig kon binnenschieten. Daarna was het vooral tegenhouden. De 2-0 (vlak voor rust) werd gemaakt door middel van een penalty. Wout Weghorst zou Jeffrey Bruma in de zestien neergetrokken hebben. Uit de herhaling was duidelijk te zien dat het wel heel makkelijk gegeven was. Iedereen was het erover eens dat het eigenlijk geen penalty was. Extra zuur, omdat je daarmee de wedstrijd op slot gooit.

Een aderlating was het moment na een half uur. Wout Droste ging noodgedwongen naar de kant. Hij voelde nadrukkelijk aan zijn hamstring en we kunnen er vanuit gaan dat hij er weer even uit is.

Het werd geen leuke avond. De aanvallen vlogen Heracles om de oren en het mocht Castro dankbaar zijn dat de uitslag lager uitviel dan het spelbeeld deed vermoeden.

Volgende week staat de thuiswedstrijd tegen Roda op het programma. Een wedstrijd die, gezien de stand op de ranglijst en de belangen die nog meespelen met het oog op de play-offs, gewonnen moet worden!

Sponsoren

Reacties (64)

Reageer nu!