Heracles Almelo heeft thuis tegen Roda JC een ruime nederlaag geïncasseerd. De Limburgers wonnen met maar liefst 0-5 in Almelo en daar was ook niks op af te dingen. Heracles speelde één van zijn slechtste wedstrijden van het seizoen… het was om te huilen!

Vanaf minuut één was Roda JC veel scherper dan Heracles. Zonder spirit werd er gevoetbald door de ploeg van John Stegeman. Er werden zoveel fouten gemaakt dat het veldspel niet om aan te gluren was. Roda JC profiteerde optimaal en kwam na een half uurtje spelen op voorsprong. Petterson kon zo richting het doel lopen en kon de vrijstaande Zukhov bedienen die simpel kon binnen tikken. Vlak voor rust kwam Roda ook nog eens op 0-2. Een prachtig schot uit de draai van Van Duinen trof genadeloos doel. Heracles trof daarna nog wel de paal en de rebound was niet besteed aan Garcia-Garcia.

In de tweede helft moest er uit een heel ander vaatje getapt worden, maar ook dit was vanmiddag niet besteed aan de Heraclieden. Vijf minuten na rust was het duel definitief beslist. Poepon scoorde de 0-3 en gooide de wedstrijd op slot. Heracles was totaal niet zichzelf en speelde dramatisch. Roda liep nog uit naar 0-4 en 0-5 en verder zullen we er maar niet meer wat over zeggen. Deze zondag kunnen we maar beter snel in het vergeetboek zetten want het was niet om aan te gluren!

Sponsoren

Reacties (62)

Reageer nu!