Morgen gaat beslist worden of Heracles een gooi gaat doen naar de playoffs of mee gaat dingen naar een plek in de middenmoot. Op bezoek bij directe concurrent NEC kan Heracles weer aanhaken bij de top, bij verlies kunnen we stellen dat Heracles op zijn nog hoogst nog kan mikken op plek 7/8.

Na de wanprestatie van vorige week tegen Roda JC, zullen de mannen van John Stegeman er alles aan doen om de drie punten mee te nemen naar Almelo. Moreel zijn ze het ook verplicht, want zoals dat vorige week ging, leek natuurlijk nergens op. Bovendien worden de Heraclieden gesteund door ruim 300 uitsupporters.

Bij NEC was het even onduidelijk of clubtopscorer Santos wel of niet mee kon doen. Inmiddels is duidelijk dat NEC in beroep is gegaan tegen de straf die de openbaar aanklager eiste (drie wedstrijden schorsing), waardoor de lepe spits morgen gewoon in de basis staat.

Bij Heracles is Wout Droste nog steeds geblesseerd, waardoor Stegeman opnieuw moet kiezen voor Pelupessy op de rechtsback positie.

Beide teams zijn uit vorm. NEC heeft al vijf en Heracles drie wedstrijden achter elkaar niet gewonnen. Beide teams zullen er dus op gebrand zijn om de drie punten te behouden.

Thuis werd NEC met 3-0 verslagen. Een wedstrijd waarin de eerste wedstrijd in het vernieuwde stadion een feit was en Tannane weer van zich liet spreken na een half jaar “uit de running” te zijn geweest. Het was het begin van een weergaloze eerste seizoenshelft waarin heel lang met de top kon worden meegedaan.

De wedstrijd staat morgen onder leiding van arbiter Manschot en begint om 12:30.

Sponsoren

Reacties (37)

Reageer nu!