Heracles speelt zondag de belangrijke wedstrijd tegen Cambuur. Wij zijn niet in vorm, dat is Cambuur ook niet en dat belooft in ieder geval dat 1 team voor een ommekeer kan zorgen zondag!

Dat een overwinning zondag nodig is mag duidelijk zijn. De ploeg van John Stegeman mag na twee nederlagen op rij tegen Roda en NEC de punten wel weer eens gaan pakken. In deze moeizame fase van de competitie zal ook de steun van het thuispubliek zondag nodig zijn. Stegeman kent voor zondag enkele twijfelgevallen in zijn team. Tim Breukers (niet wedstrijdfit), Dario Vujicevic (lies/buikwand) en Bas Sibum (knie) doen sowieso niet mee. Of Ramon Zomer en Wout Droste weer beschikbaar zijn is nog twijfelachtig op het moment van schrijven. Hopelijk kunnen we zondag weer met elkaar knallen in onze schitterende voetbaltempel!

Tegenstander Cambuur staat op het moment van schrijven laatste. De Graafschap won vrijdagavond en droeg daarmee de rode lantaarn over aan Cambuur. De ploeg van trainer Marcel Keizer zal desondanks zondag niet makkelijk te verslaan zijn. Afgelopen weekend bood het goed tegenstand uit bij Feyenoord, maar moest het wel de drie punten laten aan de Rotterdammers. In Almelo kan Cambuur aantreden met een nagenoeg fitte selectie, al is de inzetbaarheid van Sjoerd Overgoor en Sander van de Streek nog niet zeker. Martijn van der Laan heeft nog griep.

Zondag knallend het weekend afsluiten met een heerlijke driepunter zou heel erg welkom zijn!

Sponsoren

Reacties (43)

Reageer nu!