Heracles ontvangt morgen FC Utrecht in het Heracles Stadion en dit is een uiterst belangrijke wedstrijd in de strijd om Europees voetbal. De Utrechtenaren staan een puntje boven Heracles en bij winst van de Almeloers, stijgen de Heraclieden naar een vijfde plaats! In theorie zou Heracles zelfs in punten gelijk kunnen komen met AZ, maar dan lopen we wel heel erg op de zaken vooruit. Zaak is om morgen deze oh zo belangrijke wedstrijd te winnen!

Zoals bekend heeft Utrecht een van de gevaarlijkste spitsen in de gelederen. Haller! Ook in Utrecht was hij trefzeker. Met een man minder wist Utrecht eerder dit seizoen aan het langste eind te trekken door een achterstand weg te werken naar een 4-2 overwinning. Haller was hierbij twee keer trefzeker, dus Mike te Wierik en Ramon Zomer zijn bij deze dus gewaarschuwd!

Utrecht heeft een aantal geblesseerden. Zo zijn Conboy, Nganioni, Rubin en Klaiber allemaal niet inzetbaar wegens blessures. Bij Heracles spelen Sibum, Vujicevic, Kada en Breukers niet mee. Ook zij zijn geblesseerd of niet wedstrijdfit.

Het duel werd elf keer eerder gespeeld. Heracles wist hiervan 5 keer te winnen. Utrecht won er twee en vier keer werd er gelijkgespeeld.

De wedstrijd staat om 18:30 op het programma en staat onder leiding van Martin van den Kerkhof. Laat het met z’n allen een kolkend Polman Stadion worden. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een ouderwets avondje Heracles!

Niks geen grijze middenmoter meer! Dit seizoen spelen wij voor de prijzen mee en wij gaan er met z’n allen voor zorgen dat wij dit zolang mogelijk blijven doen!

 

Sponsoren

Reacties (12)

Reageer nu!