Heracles Almelo heeft zaterdagavond de punten gedeeld met mede middenmoter FC Utrecht. In een uiterst spannend duel werd er aan beide zijden eenmaal gescoord en bleef het 1-1 in Almelo. Een uitslag waar beide ploegen tevreden mee kunnen zijn.

Heracles kreeg in de eerste helft de beste mogelijkheden om op voorsprong te komen. Bruns schoot te wilt over voor een leeg goal en Zomer kopte op de deklat. Ook de bezoekers uit Utrecht die goed veldspel lieten zien en lieten blijken dat ze niet voor niets goed mee doen in de subtop. Janssen kreeg namens Utrecht en goede kans, maar Castro was een sta in de weg. Kort voor rust was Heracles nog gevaarlijk. Bel Hassani schoot een vrije trap over en Navratil raakte te paal. Beide ploegen gingen met 0-0 de rust in.

In de beginfase van de tweede helft gebeurde er weinig. Tot na tien minuten. Een prachtige voorzet van Gosens vanaf links werd prachtig in één keer binnen geschoten door Navratil. Lang kon er helaas niet worden genoten van de voorsprong. FC Utrecht deed er een tandje bij en twee minuten later was het alweer gelijk: 1-1. Ludwig schoot raak. Daarna waren beide ploegen nog dichtbij een treffer, maar door o.a. Castro bleef het gelijk en daar kon met name Heracles blij mee zijn gezien het verloop van de tweede helft.

Sponsoren

Reacties (63)

Reageer nu!