Aankomende zaterdag staat de oh zo belangrijke wedstrijd tegen Vitesse op het programma. Voor het eerst sinds de promotie in 2005 doet Heracles in de Eredivisie mee voor de bovenste plaatsen.

Zonder de hulp van louche partijen in het buitenland en wazige constructies met zaakwaarnemers, maar met gezond verstand en geen grote mond, denderen wij het seizoen 2015-2016 door. Natuurlijk hebben wij ook onze dips gehad (de reeks direct na de winterstop was niet best), maar die zijn we weer helemaal te boven en we doen dus weer volop mee!

Bij deze de oproep: steun onze jongens in Arnhem en ga met zoveel mogelijk man mee! Voor 15,- inclusief busreis zit jij in Arnhem onze Zwart-Witte boys aan te moedigen! Als je met de auto wil kost je dat 18,-

Laat dat ene biertje extra in het café staan als je krap bij kas zit en ga dus mee naar Arnhem!

Sponsoren

Reacties (59)

Reageer nu!