En dat mag gezegd worden! Wat een ongelooflijk seizoen maken wij door. In de afgelopen jaren kwam het maar één keer voor dat wij voor de top 5 speelden. Nog niet eindigden wij boven de zesde plaats en met nog twee thuisduels én een uitduel is alles nog mogelijk! Zelfs rechtstreekse plaatsing voor Europees Voetbal via de vierde plek behoort tot de mogelijkheden!

Zoals gezegd waren we er één keer eerder zo dichtbij. Dat was in het seizoen 2009-2010. Een jaar waarin we met Verbeek ook een topseizoen beleefden en uiteindelijk de vijfde plaats (toen nog goed voor EL) aan AZ moesten laten. We zitten momenteel ongeveer in hetzelfde schuitje (zesde plaats), maar iets zegt ons dat we (als het meezit) een heel leuk einde van het seizoen tegemoet gaan! Want we nemen nu geen genoegen meer met een zevende plaats. En ik denk dat geen speler of trainer binnen de selectie dat wel doet!

Aanstaande woensdag staat de eerste van de drie finales op het programma. Bekerfinalist Feyenoord komt op bezoek en zoals Heracles eerder in het seizoen heeft laten zien, is het Heracles Stadion een ontzettend moeilijke horde om te nemen. Ook voor de topclubs! Vraag dat maar aan PSV!

Heracles heeft net als afgelopen zaterdag een nagenoeg fitte selectie. Gonzalo ontbreekt, evenals Vujicevic en Sibum, maar kan wel beschikken over Bruns, Bel Hassani en Pelupessy, een blok dat het hele seizoen al heeft bewezen te staan als een huis! Zet daar de verdediging en een spits in vorm bij en je hebt een team dat van Feyenoord kan winnen!

Voor Feyenoord staat veel in het teken van de bekerfinale van aankomende zondag. Of dit invloed heeft op de wedstrijd tegen Heracles, is moeilijk te zeggen. Het zal ongetwijfeld wel iets in de koppies van de Feyenoorders zitten. Bovendien kan het maar zo zo zijn dat Giovanni van Bronckhorst enkele spelers rust gaat gunnen. Dat kan gunstig, maar ook ongunstig uitpakken, gezien de gemotiveerde spelers die er voor in de plaats komen. Het is hoe dan ook zaak om van eigen krachten uit te gaan om er weer volop te kletsen!

Maar winnen kan alleen als we er met z’n allen achter staan! Op het veld. Om het veld. Laat je horen! Zweep de boel op en laat het stadion ontploffen!

De wedstrijd begint om 19:45 en staat onder leiding van scheidsrechter Makkelie.

Sponsoren

Reacties (42)

Reageer nu!