Heracles Almelo speelt zondagmiddag de laatste thuiswedstrijd in het reguliere competitieseizoen 2015-2016. Heracles kan bij winst definitief de play-offs om Europees voetbal veilig stellen. ADO Den haag komt op bezoek…

Heracles staat voor een mooi slot van het seizoen. De Heraclieden beleven een topseizoen en staan nog steeds keurig op de zesde plaats. Zelfs plek vier is nog binnen handbereik. De focus ligt op ADO-thuis die zondag gewonnen moet worden. Dan is het sowieso zeker van de play-offs en wacht er nog een mooi toetje aan het einde van het seizoen. Trainer John Stegeman moet zijn elftal voor zondag wel iets omgooien. Wout Droste en Mike te Wierik zijn geschorst. Zijn vervangers zijn Robin Gosens en Gino Bosz. Waarschijnlijk komt er voorin een plek vrij voor Peter van Ooijen. Heracles moet het zondag zelf afmaken en kan daardoor de competitie in stijl afsluiten.

Tegenstander ADO Den Haag is veilig en heeft geen zorgen om nacompetitie/degradatie. De ploeg van trainer Henk Fraser heeft 41 punten en is veilig gespeeld. De ploeg kan verder weinig meer dan een plek stijgen of dalen. Het is aan Henk Fraser de taak om de ploeg gemotiveerd te houden en elke wedstrijd te willen blijven winnen. De trainer kan niet beschikken over de geschorste Ruben Schaken en de geblesseerden Ludcinio Marengo en Vito Wormgoor.

De wedstrijd staat zondag om 14.30 uur onder leiding van scheidsrechter Jeroen Manschot.

Sponsoren

Reacties (25)

Reageer nu!