Heracles Almelo heeft vanmiddag met 1-1 gelijk gespeeld thuis tegen ADO Den Haag. In de slotminuut wist invaller Paul Gladon op schitterende wijze nog een gelijkspel eruit te slepen. Door dit punt hebben de Heraclieden de play-offs om Europees voetbal veilig gesteld.

In de eerste helft gebeurde er niet veel in het Heracles Stadion. In het begin kreeg ADO een goede kans, maar Janssen schoot ruim naast in vrijstaande positie. Vlak voor rust kreeg Weghorst en Van Ooijen nog een goede kans, maar gescoord werd er niet.

In de tweede helft kreeg Bel Hassani een kans. Hij schoot naast. De tweede helft was net als de eerste helft niet best. De bezoekers kregen in de tweede helft wel meer kansen en kwamen in de 68e minuut op voorsprong. Duplan liet Castro kansloos met een bekeken schot en zette ADO op een 0-1 voorsprong. Daarna ging Heracles meer drukken. Zomer schoof door naar voren en ADO moest achteruit. Invaller Paul Gladon maakte in de slotminuut de bevrijdende gelijkmaker. De spits stond nog geen minuut in het veld en scoorde prachtig de 1-1. Het betekende een belangrijk doelpunt, want door dit resultaat heeft Heracles de play-offs bereikt en wacht het nog een mooi toetje na de competitie.

Sponsoren

Reacties (68)

Reageer nu!