Heracles speelt morgen een wedstrijd waar het het hele seizoen naar toegewerkt heeft. De eerste wedstrijd in de play-offs! en gelijk een wedstrijd waarin gelijk een hele grote stap kan worden gezet naar Europees Voetbal.

Wederom is FC Groningen de tegenstander. Net als afgelopen zondag, waarin Heracles gesteund werd door ruim 1000 meegereisde supporters en waarin diezelfde supporters Heracles met 2-1 zagen verliezen. Een gehavend Heracles zonder Ramon Zomer, Wout Weghorst en Mark-Jan Fledderus konden vrij weinig uitrichten tegen de mannen van Erwin van de Looi.  Iliass Bel Hassani kon nog scoren, maar dat was zo een beetje gelijk het enige gevaar wat gesticht werd een de zijde van Heracles.

Dat moet morgen dus anders! Het team zal ongetwijfeld gesteund worden door minder supporters als zondag, maar dat heeft alles te maken met het feit dat de wedstrijd op donderdagavond om 18:30 afgewerkt wordt! Wie bedenkt zoiets in hemelsnaam?!

Heracles probeert de wedstrijd in ieder geval op een normale manier te benaderen. John Stegeman: “Wij gaan niet op trainingskamp of op een andere manier gek doen. Dat gaat ons niets opleveren”, zegt hij tegen Voetbal International. “Wat ons wel wat kan opleveren is redelijk tot goed voetballen zoals we dit seizoen hebben gedaan. Daar moeten we ons gewoon op concentreren.”

Bij Heracles spelen Iliass Bel Hassani en Robin Gosens niet mee, vanwege een schorsing die zij hebben uitstaan bij clubs waar zij voor Heracles nog voetbaden. Bel Hassani had nog een schorsing openstaan vanuit zijn tijd bij Sparta. Robin Gosens had dit bij FC Dordrecht.

Gaat Heracles historie schrijven? Daar kan morgen in ieder geval alvast mee begonnen worden!

Come on!

Sponsoren

Reacties (56)

Reageer nu!