Willen we met z’n allen Europa in? Dan zal er morgen gewonnen moeten worden! Het is heel makkelijk. Scoren we er één en houden we de nul? Dan kunnen we tegen de winnaar van Utrecht – Zwolle bepalen wie er de Europa League in mag!

Afgelopen donderdag werd het 2-1 voor de Groningers. De Noorderlingen waren de eerste helft sterker, maar vanuit het niets wist Wout Weghorst een goal van Tom Hateboer ongedaan te maken. Daar hadden we die belangrijke uitgoal te pakken! Helaas was het Lindgren die kort voor rust voor de 2-1 zorgde. De rest van de tweede helft was het echter alleen maar Heracles wat de klok sloeg. Het was dan niet best, maar de meeste kansen waren er toch voor de Heraclieden. Met name Van Ooijen en Navratil hadden het vizier niet op scherp staan. Iets dat morgen toch echt anders moet!

We gaan er verder ook niet teveel woorden aan vuil maken! Is het seizoen na morgen voorbij? Of gaan we voor de absolute finale?! Mét Bel Hassani en Gosens gaan wij natuurlijk voor dat laatste!

Morgen om 12:30 begint het. Be there!

Sponsoren

Reacties (32)

Reageer nu!