Oussama Tannane nam afgelopen zondag afscheid van Heracles en zijn supporters. De balvirtuoos heeft een hele leerzame en vooral leuke tijd gehad in Almelo en sluit niet uit ooit nog terug te keren.

Vorig seizoen werd hij tot twee keer toe disciplinair gestraft, waardoor hij bijna het gehele tweede deel van het seizoen moest missen, maar aan het begin van dit seizoen (toen hij weer in genade was aangenomen) liet hij zijn voeten spreken. Hij werkte zich op tot dragende speler en werd zelfs in verband gebracht met het Nederlands elftal. Tot zover kwam het niet, aangezien hij voor Marokko koos.

“Ik zou het geweldig vinden als ik mijn carrière hier ooit mag afsluiten”, zegt Tannane over de de club die in de finale van de play-offs om Europees voetbal staat. “Ik heb veel aan deze club te danken. Ik voel me inmiddels ook een Heraclied.” Zegt hij tegenover de TC Tubantia.

Sponsoren

Reacties (3)

Reageer nu!