Morgenavond staat de kraker Heracles – FC Utrecht op het programma. Inzet: een plaats in de voorronde van de Europa League! Misschien samen met de finale van de KNVB-beker in 2012 de meest uitgelezen mogelijkheid om met Heracles de Europa League in te gaan!

Het leek er zondag tot de 82ste minuut niet op dat we nog aanspraak zouden maken op nog twee wedstrijden in de play-offs. Na de kansenregen en de in bloedvorm verkerende Sergio Padth van FC Groningen stond tot de 82ste minuut nog een 0-1 score voor Groningen op het scorebord. Het waren Ramon Zomer en Paul Gladon die Heracles naar de verlengingen kopten. Wout Weghorst, Brahim Darri en Joey Pelupessy zorgden voor de uiteindelijke verlossing door de heren uit Groningen met een 5-1 nederlaag van het veld te laten druipen!

Maar wat geweest is, is geweest. We moeten weer verder! Morgen komt het in vorm zijnde FC Utrecht op bezoek en zij hebben het hele seizoen al bewezen een heel constante en lepe ploeg te zijn waarmee Heracles in zowel het uit- als thuisduel heel veel moeite mee had. Uit werd verloren met 4-2, terwijl thuis ternauwernood met 1-1 gelijkgespeeld werd. Maar met het fanatisme van afgelopen zondag van zowel het elftal als van het publiek, is ook Heracles een moeilijk te kloppen ploeg! Alles valt en staat met een goed resultaat, waarbij het heel belangrijk is om in ieder geval de nul te houden. De kaarten voor de uitwedstrijd gingen in ieder geval al als warme broodjes over de toonbank, waardoor Heracles in de return in Utrecht opnieuw wordt ondersteund door ruim duizend Heraclieden!

Met een fitte selectie (met uitzondering van Garcia, Vujicevic en Sibum) zal het morgen weer kolken in het stadion! Ga daar maar vanuit!

Come on!

Sponsoren

Reacties (19)

Reageer nu!