Thomas Bruns was vanavond één van de uitblinkers en was verantwoordelijk voor de 1-0. Natuurlijk is het jammer van de tegengoal, maar “onze Europese droom kan nog steeds werkelijkheid worden!” Aldus de middenvelder tegenover Fox Sports.

“Utrecht komt natuurlijk op een ongelukkige manier op gelijke hoogte. Volgens mij ging daar nog een overtreding op vooraf, maar dat moet ik zelf nog terugzien.”

Op de vraag hoe je zo een wedstrijd nou ingaat, voorzichtig of niet, zegt Bruns het volgende: “We hebben met elkaar afgesproken dat de nul heilig is, alleen is dat niet gelukt. We hadden ook afgesproken zoveel mogelijk doelpunten te maken. Helaas werd dat er maar eentje. Het ligt in ieder geval nog helemaal open en we gaan ons daar weer helemaal voor opladen.”

“Wij moeten zorgen dat wij die uitgoal ook maken. Hoe we dat gaan doen, gaat de trainer bepalen. Dan gaan wij proberen om dat zo goed mogelijk uit te voeren.”

Sponsoren

Reacties (0)

Reageer nu!