John Stegeman leidde Heracles vorig seizoen naar veilige haven. Inmiddels heeft hij met zijn ploeg Europees voetbal behaald. “Dit is fantastisch toch?” Aldus de trainer tegenover Fox Sports.

“Ik moet mijn ploeg een groot compliment maken. We hadden het lastig in de eerste helft, waarin we maar één of twee kansjes kregen. In de rust hebben de spelers wel tegen elkaar gezegd dat ze door moesten blijven gaan.”

“Dit is wel gaaf. Ik ben zo onwijs trots op mijn spelers! Vorig jaar waren we degradatiekandidaat en nu hebben we Europees voetbal. Niemand gaf ons een cent en ikzelf eerlijk gezegd ook niet.Dit succes komt echter niet van de ene op de andere dag. We zijn met dit team vorig seizoen in de Eredivisie gebleven en dat vond ik al heel knap. We zijn sindsdien alleen maar beter geworden. Dit is een echte teamprestatie.” Besluit de trainer.

Foto: Pro Shots.

 

Sponsoren

Reacties (2)

Reageer nu!