Brandley Kuwas is na Daryl van Mieghem de tweede versterking die overkomt van Excelsior. De 23 -jarige tekende een contract voor drie jaar en geniet nu al.

Op de website van Heracles vertelt hij waarom hij voor Heracles koos. “Het voetbal dat hier gespeeld wordt past bij mij. Ik ben een type speler die houdt van een een-tweetje, acties en keihard werken.Ik ben sterk en houd van een individuele actie. Hoewel ik links ben, kan ik ook met rechts een voorzet geven.” Aldus de aanvaller.

Ondanks het feit dat hij nog onder contract staat bij Excelsior volgt hij zijn nieuwe club op de voet. “Natuurlijk volg je de wedstrijden in de Eredivisie en zie je dat de club het goed doet. Maar sinds er wat speelt ben ik alles op de voet gaan volgen.Ik zat met Excelsior op Ibiza en keek naar de wedstrijd. Bij de 1-0 werd ik gek. Het was jammer dat het nog 1-1 werd, maar na de wedstrijd van zondag maakt dat niet meer uit.”

Foto: RTV Oost

Sponsoren

Reacties (1)

Reageer nu!