De keuze om voor Heracles te kiezen was geen moeilijke. Robin Pröpper werd deze week gepresenteerd als nieuwste aanwinst en komt over van De Graafschap.

Tegenover De Gelderlander zegt Pröpper dat hij kon kiezen tussen een aantal clubs. Het feit dat hij transfervrij was, maakte hem natuurlijk extra aantrekkelijk. “Ik wil me ontwikkelen en kon tegen deze kans geen ‘nee’ zeggen. Dit is een mooie stap voor mij. Heracles is een goede ploeg om me verder te ontwikkelen. Dat ze Europees voetbal hebben gehaald, is mooi meegenomen. Nadat De Graafschap mijn contract formeel had opgezegd, ben ik verder gaan kijken. Er was een aantal clubs met interesse, maar Heracles sprong er meteen uit. Die club gaf me meteen een goed gevoel. Daarom heb ik doorgepakt.” Besluit hij tegenover de Gelderlander.

Sponsoren

Reacties (14)

Reageer nu!