Johan Derksen gaat er geregeld met de maaier langs: Wout Weghorst, 23 jaar, dit seizoen topscorer van Heracles en een belangrijke pion in de speelwijze van John Stegeman.

Derksen noemt hem weleens “een beperkte spits” tot “de slechtste speler uit de Eredivisie”. Tegenover Elf Magazine zegt Weghorst dat dit hem alleen maar gemotiveerd heeft om nog meer uit zichzelf te halen. “Als ik Voetbal Inside zit te kijken en Derksen zit me elke week helemaal af te kraken, dan komt er iets in mij naar boven om zijn ongelijk te bewijzen. Zo van: je gaat het zien. Dat heb ik zó erg.” Aldus de aanvaller.

Verder geeft hij aan altijd een buitenbeentje te zijn geweest. “Er was niemand zoals ik. Ik heb ook nooit echt vrienden gehad. Vroeger heb ik daar best veel last van gehad. Dat ik nooit ergens bij hoorde. Ik was altijd alleen.”

Foto: NOS

Sponsoren

Reacties (16)

Reageer nu!