Vanuit allerlei hoeken bereikt ons het nieuws dat Tissoudali allang zijn keuze heeft gemaakt. Als we de geruchten mogen geloven, dan zal hij deze week nog een contract tekenen voor Heracles!

Schermafbeelding 2016-06-13 om 11.28.50De 23-jarige aanvaller speelde dit jaar bij Telstar en deed dat zeer behoorlijk! Hij werd samen met Ricardo Kip, die ook al de interesse van Heracles heeft gewekt, genomineerd voor de Gouden Stier voor beste speler van de Jupiler League. Hij heeft inmiddels diverse clubs achter hem aanzitten, waarvan Heracles en Heerenveen blijkbaar toch een streepje voor hebben. Zijn Facebook account toont in ieder geval een bovenmatige interesse voor Heracles!

Tissoudali heeft afgelopen seizoen 19 keer gescoord en speelt op de linksbuiten positie. Opvallend is wel dat met Daryl van Mieghem en Tarik Kada eerder al twee linksbuitens aangetrokken werden.

Foto: Orange Pictures

Sponsoren

Reacties (15)

Reageer nu!