Heracles heeft van de UEFA een lijst met voorwaarden ontvangen waaraan de lub moet voldoen, indien het wil meespelen in de Europa League.

Eén van die voorwaarden is dat alle plaatsen in het stadion moet bestaan uit zitplaatsen en dit betekent dat Vak Q tijdelijk gevuld wordt met stoeltjes!

Heracles heeft een werkgroep ingesteld die alle voorwaarden gaan uitvoeren. “We hebben een dik boekwerk gekregen van de UEFA met daarin alle regels. Met heel veel zaken is al rekening gehouden bij de verbouwing van het stadion, het is gebouwd volgens de richtlijnen van de UEFA. Met de gedachte dat we hopelijk ooit Europees voetbal zouden gaan spelen. We hadden nooit verwacht dat dit al in het tweede seizoen in het nieuwe stadion zou zijn.” Aldus Nico-Jan Hoogma tegenover de TC Tubantia.

Sponsoren

Reacties (32)

Reageer nu!