Heerlijk! De zomer is begonnen (alhoewel het goede weer nog moet komen) en de selectie van Heracles krijgt zijn gestalte voor het seizoen 2016-2017. Het seizoen waarin wij als Almeloërs voor het eerst mogen meedoen om Europees Voetbal.

Op woensdag 22 juni begint officieel de voorbereiding. De selectie komt bijeen en bij een publiekelijk toegankelijke (gratis) training wordt kennisgemaakt met de nieuwelingen en oude bekenden binnen de club. Zo zullen Brandley Kuwas, Robin, Pröpper, Daryl van Mieghem, Gor Agbaljan en Sander Thomas allemaal voor het eerst meetrainen. Reuven Niemeijer mag laten zien wat hij in huis heeft. De aanvallende middenvelder van Quick ’20 mag drie weken gebruiken om zich in the picture te spelen bij de technische staf.

Op 22 juni zal er tevens een uitverkoop zijn in de fanshop, waarbij je gedragen Heracles-kleding tegen een goedkope prijs kan scoren!

Deze week zullen er ook gesprekken volgen met een mogelijke aanwinst! Tarik Tissoudali komt naar Almelo om te praten over een verbintenis. De aanvaller van Telstar (23) heeft een prachtig seizoen achter de rug en heeft zich hiermee in de kijker gespeeld bij diverse Eredivisie- en buitenlandse clubs.

Foto: Orange Pictures

Sponsoren

Reacties (23)

Reageer nu!