Lerin Duarte, de man die bij Sparta en Heracles liet zien over ontzettend veel talent te beschikken, zit in een vrije val naar beneden. Ajax deelde mee dat Duarte niet bij de selectie zit. Nee, Duarte zit zelfs niet ingedeeld bij Jong Ajax!

Heracles heeft al bewezen spelers groot te kunnen maken, maar kunnen ze spelers die elders niks meer gepresteerd hebben, ook weer doen opbloeien? Normaal gesproken staat Heracles bekend om het “weg is weg” principe, maar zouden ze daar bij Duarte ook zo over denken? Hij is momenteel 25 jaar oud en zou nog zo 10 (!) jaar mee moeten gaan. Aangezien talent niet vergaat, lijkt het bij de creatieve middenvelder eerder een knop te zijn die om moet.

Omdat de naam Duarte hier ook weleens rondgaat in de reacties, volgt hieronder de stelling van de week:

Heracles moet Duarte een nieuwe kans geven, indien deze mogelijkheid zich voordoet

Bekijk resultaten

De zomerstop staat bekend om de zogenaamde komkommertijd. Het kan dus voorkomen dat berichten niet meteen directe raakvlakken hebben met Heracles. Reageren mag, hoeft niet 🙂

 

 

Sponsoren

Reacties (28)

Reageer nu!