Tarik Tissoudali komt heel snel richting Almelo! Nadat HAFC al melding deed van de komst van de aanvaller, heeft de TC Tubantia gebeld met de zaakwaarnemer, die bevestigt dat de aanvaller en Heracles praten over een overgang.

Tissoudali en zijn zaakwaarnemer hebben al gepraat over een overgang, maar dienen nog wel tot overeenstemming te komen. Binnenkort gaan beide partijen nog eens met elkaar bellen en de zaakwaarnemer “verwacht dat dat snel gaat gebeuren”. Tissoudali heeft aangegeven “een goed gevoel” te hebben bij Heracles en zou de voorkeur hebben om op kunstgras te spelen.

Hoeveel er voor Tissoudali betaald moet worden is niet bekend. De transfersom zal echter niet hoog zijn, gezien zijn contract nog tot 2017 doorloopt. Daarna zal hij transfervrij zijn.

Foto: Orange Pictures

Sponsoren

Reacties (12)

Reageer nu!