Heracles Almelo heeft ook zijn tweede oefenwedstrijd in dubbele cijfers weten te winnen. Tegen buurman Oranje Nassau werd het 0-10. Onder andere Gladon (4x) en Kuwas (3x) namen de doelpunten voor hun rekening.

Heracles trad naast het eigen stadion aan zonder Weghorst, die naar AZ vertrekt. De Heraclieden kwamen na een kwartier op voorsprong via Van Mieghem en in de eerste helft werd nog twee keer gescoord door doelpunten van Gladon. De ruststand was dan ook 0-3.

In de tweede helft ging het tempo omhoog en liep Heracles uit naar een ruime 0-10 oefenzege. Gladon scoorde nog tweemaal, Thomas en Pröpper scoorden hun eerste doelpunt in het shirt van Heracles en Kuwas was in de slotfase op dreef met drie doelpunten.

Aanstaande zaterdag wacht de derde oefenwedstrijd om 14.30 uur bij PH.

Foto: Orange Pictures

Sponsoren

Reacties (9)

Reageer nu!