Paul Gladon lijkt de aangewezen man om een plek door te schuiven in het elftal naar de eerste spits van Heracles, maar dat hij concurrentie krijgt is al één ding dat zeker is. “Daar ga ik me hard voor maken.” Aldus John Stegeman tegenover VI.

“Ik ben altijd trots als een speler via Heracles naar een grotere en betere club kan. Dat is ook altijd de insteek als wij met spelers in gesprek gaan. Heracles moet voor spelers niet het einddoel zijn, maar ze kunnen zich hier wel ontwikkelen om een stap hogerop te kunnen zetten. Hetzelfde gebeurde vorig jaar met Bryan Linssen, die naar FC Groningen vertrok. Dat geeft ons voldoening.”

“Met Paul Gladon staat er nu al een volgende spits klaar. Of hij een plekje opschuift in de hiërarchie? Bij Heracles hebben we geen hiërarchie. Wout heeft het vorig seizoen goed gedaan waardoor Paul wat minder aan voetballen toekwam. Er zal ongetwijfeld een nieuwe spits bijkomen. Daar zal ik me intern hard voor maken. Die zal dan moeten concurreren met Gladon.” Besluit de trainer.

 

Sponsoren

Reacties (34)

Reageer nu!