EXCLUSIEF: Heracles neemt Tarik Tissoudali niet over van Telstar! Dit heeft de aanvaller laten weten aan HAFC.nl.

Er was concrete belangstelling voor een van de revelaties van de Jupiler League, maar John Stegeman heeft de aanvaller laten weten dat hij geen optie is voor hem. De prioriteiten liggen met een hoop buitenspelers ongetwijfeld op andere posities. Zelf is hij teleurgesteld over dit besluit. “Ik had het ook niet verwacht. Als Weghorst vertrekt, halen we jou. Dat waren de woorden van Jan Smit. Nu kan ik alleen laten zien dat hij over een half jaartje spijt krijgt.” Aldus de aanvaller die naar eigen zeggen bovenaan de verlanglijst van FC Twente staat, bij een vertrek van Hakim Ziyech.

Met het vertrek van Wout Weghorst zullen alle ogen gericht zijn op de spitspositie.

 

Sponsoren

Reacties (55)

Reageer nu!