Hij maakte furore bij Heracles waarmee hij een transfer naar Frankrijk afdwong. Oussama Tannane: tegenwoordig uitkomend voor AS Saint Étienne kan met een hele kleine kans Heracles treffen in de Europa League.

Daar hoopt de aanvaller echter niet op. De aanvaller heeft geen zin om zijn ex-werkgever de Europa League (waar hij nota bene zelf een groot aandeel in had) uit te schoppen. Hij wil niet “het Heracles van Jan Smit” treffen, waarbij hij de volgende dag gebeld wordt door de voorzitter met de boodschap “Wat heb je gedaan, mafkees”. Grapt Tannane tegen Voetbal International.

Over zijn eigen toekomst is hij vrij duidelijk. “Het is niet dat ik per se lang bij een club wil blijven. Uiteindelijk wil iedereen hogerop. Ik wil ook bij een topclub voetballen. Dit is een mooie club om jezelf te verbeteren, maar ik wil ook naar Engeland of Spanje. Of Paris Saint-Germain”, zegt hij.

 

.

Sponsoren

Reacties (4)

Reageer nu!