Vanmiddag was de loting van de Europa League en Heracles is blij dat het een club uit Portugal heeft geloot. Zij zijn blij dat zij een vliegtrip mogen maken.

Thomas Bruns laat tegenover de TC Tubantia al weten informatie te hebben opgevraagd bij oud-teamgenoot Ola John. “Geen slechte ploeg.” Zegt John. Thomas Bruns: “Het is in ieder geval een mooie loting in een mooi voetballand. Mooi om daartegen te debuteren. Een vriend van me heeft gelijk al geboekt en nu gaan m’n beide ouders ook mee. M’n moeder houdt namelijk niet zo van vreemde bestemmingen.”

John Stegeman is realistisch. “Als je vijfde wordt in Portugal ben je geen slechte ploeg. Op dit moment weet ik verder nog niet veel van Arouca. Ik zag op internet dat ze vijfde zijn geworden en in een klein stadionnetje spelen. De komende tijd zal ook voor ons meer duidelijk worden. We gaan informeren en we willen nog een wedstrijd van ze bezoeken.”

Sponsoren

Reacties (35)

Reageer nu!