Op donderdag, 4 augustus speelt Heracles voor het eerst in de historie een Europese uitwedstrijd. Hard werken, met normaal verstand en met een gezonde dosis ambitie is er iets ontstaan dat anderen niet voor mogelijk hadden gehouden!

Omdat het logistiek en financieel nogal wat voeten in de aarde steekt, willen we dit bericht even laten staan, zodat wij elkaar als fans op de hoogte kunnen houden van de kaartverkoop, de toeristische plekjes in Porto en al het andere mooie dat ons de komende weken te wachten staat!

Tickets variëren van tussen de 150 en de 450 euro, afhankelijk van de tijd van vertrek, de tijd van aankomst en de vliegvelden waarvan vertrokken en geland worden. Het is slim om ook te kijken naar enkele vluchten, aangezien je dan vrij bent om te kiezen van welke vliegvelden je dan vertrekt/aankomt;

HAFC heeft bijvoorbeeld de terugreis geboekt van Porto – Brussel (€79,-). Vanaf Brussel is de trein naar Almelo prima te doen, aangezien de trein uit Brussel naar Roosendaal de gehele dag door rijdt.

Zowel Heracles zelf als de supportersvereniging zijn momenteel aan het bekijken of zij een georganiseerde reis kunnen aanbieden. Ze raden echter wel aan om zelf een reis te organiseren, omdat er dus nog geen zekerheid hierover is en de tickets met de dag duurder worden. Hou hier rekening mee!

Update 18 juli, 2016

Je kan er rekening mee houden dat Heracles vervoer regelt. Na contact met de club te hebben gehad, laten zij weten om bussen te proberen regelen vanuit een opstappunt in Porto. We houden je op de hoogte.

Voor veel vragen kun je terecht bij de Facebook redactie van Heracles Almelo. Meld je aan voor het evenement FC Arouca – Heracles Almelo op Facebook als je van plan bent af te reizen naar Portugal!

Update 18 juli, 2016

Heracles wil een busreis en een vliegreis georganiseerd aanbieden. De busreis retour kost €279,- en hierbij zit de wedstrijdkaart inbegrepen. De bus vertrekt op woensdag 3 augustus om 10.00 en zal na de wedstrijd weer vertrekken, waardoor je in de nacht van 5 op 6 augustus weer in Almelo bent. In totaal ben je 9 uur lang in Arouca. Er dienen zich tenminste 40 personen aan te melden, voor deze reis definitief doorgaat.

Voor de vliegreis dient men zich aan te melden bij Heracles via het telefoonnummer 0546-44 90 24 of via info@wereldlijn.nl. De prijs is hiervan nog niet bekend, het enige dat je zeker weet is dat je verzekerd bent van een wedstrijdticket.

Inmiddels is bekend dat ook degenen die al een reis geboekt hebben, ook verzekerd zijn van een wedstrijdticket!

Sponsoren

Reacties (34)

Reageer nu!