Heracles heeft de laatste wedstrijd van de voorbereiding met 1-1 gelijkgespeeld. Cordoba, momenteel uitkomend in de Segunda División was de tegenstander.

In de eerste helft waren er grote kansen voor Gladon en Darri, maar zij hadden het vizier niet op scherp. Dat de 1-0 viel was uiteindelijk meer te danken aan de doelman van Cordoba, aangezien die een vrije trap van Iliass Bel Hassani compleet verkeerd inschatte. Hij liet de ongevaarlijke vrije bal los, waardoor de bal in het doel belandde.

Alberto Piosa scoorde vlak na rust de 1-1. Een fraai afstandsschot vloog buiten het bereik van Bram Castro in de verre hoek. In de rest van de tweede helft gebeurde er vrij weinig en de wedstrijd eindigde dan ook in 1-1.

Aankomende donderdag is het zover! Dan speelt Heracles voor het eerst in de historie Europees Voetbal! Om 18:45 wordt er afgetrapt tegen Arouca!

Sponsoren

Reacties (46)

Reageer nu!