Stiekem hoopte hij op een stap hogerop, maar vooralsnog staat Iliass Bel Hassani nog steeds onder contract bij Heracles. De technicus staat in de belangstelling van diverse clubs, maar verder dan alleen wat informeren is het niet gekomen.

“Ik ben teleurgesteld in de top van Nederland. Of laat ik zeggen dat ik het raar vind dat het slechts bij informeren blijft. Ik hoor bij de top-vijf, heb ik vorig seizoen bewezen.” Zo laat hij weten tegenover De Volkskrant.

“Ik wil heel graag een stap zetten in Nederland, dat heb ik altijd gezegd. Maar ik word bijna gedwongen naar het buitenland te gaan”, geeft hij te kennen. “En dan zeggen ze straks weer: hij kiest voor het geld. Maar zo zit het dus niet.”

Zijn contract loopt nog een jaar door, dus als Heracles nog wat geld voor hem wil beuren, zal het Bel Hassani deze zomer moeten verkopen.

Foto: Orange Pictures

Sponsoren

Reacties (19)

Reageer nu!